[ annonse ]
10. januar 2009

Lederartikkel: Det er kun statistikk

Skrevet av 
[ annonse ]
Vi skriver i denne utgaven om hvordan valutakursen har utviklet seg mellom kroner og baht. Hvis du ser en del år tilbake i tid, og også ser på spådommer om fremtiden, så er kursen i dag faktisk ganske gunstig for nordmenn, selv om den var enda gunstigere i en kort periode tidligere i år. Vi som forbrukere blir ofte paralysert av medienes omtale av situasjonen rundt oss. Når avisene skriver at den økonomiske situasjonen er vanskelig og at omsetningen av eiendommer har stoppet opp, så tenker vi med oss selv at ”ja, det stemmer vel det, vi må nok være forsiktige med å handle nå”.

Men statistikk er kun snakk om gjennomsnitt. Det kan meget vel hende at du personlig har bedre økonomi i år enn tidligere, og at du har funnet et hus som er riktig for deg til en gunstig penge. Hvorfor skal du da vente med å kjøpe?

Den lavere bahtkursen nå blir kanskje til og med opphevet av de gode tilbudene du kan finne på eiendomsmarkedet. De offisielle prisene på nye og brukte eiendommer har kanskje ikke sunket så mye, men prutningsmonnet er betydelig større for tiden. Grip sjansen nå.

Dag A. Ekeberg, redaktør

(Pattaya Tidende utgave 1/2009 - 10. januar 2009)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)