[ annonse ]
1. oktober 2013

Leserinnlegg: Ikke så billig likevel

Skrevet av 
[ annonse ]

Jeg er helt enig i det Gunders skrev i forrige utgave av Thailands Tidende – om ekstrakostnader ved å bo i Thailand som de fleste i Norge ikke tenker på.

Når Norge nå i tillegg utreder nedjustering av ytelsene til oss pensjonister som bor i Thailand, ja da kan man begynne å lure på hvor dette skal ende. Problemet er at det norske folk er blitt tutet ørene fulle av kilder som av forskjellige grunner ønsker flest mulig nordmenn hit, og som derfor bare har informert om fordelene ved å bo her. Vi beskrives bl.a. som en «økonomisk elite» fordi folk i Norge ikke vet bedre. Men medaljen har som vi vet også sin bakside, og nå er det på høy tid at denne også kommer fram, slik at misunnelige og urettmessige straffetiltak mot oss blir stoppet.

Dette kan best gjøres ved saklig informasjon om vår reelle situasjon, som f.eks. at vi – i motsetning til nordmenn i Norge – ikke får fradrag på skatten for uførhet og at svært mange nødvendige ting her er minst like dyre som i Norge. Det oppgis også ulike priser til thaier og nordmenn, til og med på sykehus. Prisen på kvalitetsvarer ligger også tett opp mot norske priser.

Takk til Gunders og TT.

Hilsen Peter Foss, innehaver av et nøkternt liv i Thailand.

(Thailands Tidende utgave 8/2013 – 1. oktober 2013)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)