[ annonse ]
1. oktober 2013

Leserinnlegg: Merkelig prioritering av kirken

Skrevet av 
[ annonse ]

Sjømannskirken i Pattaya annonserte at den ville holde valgvake i forbindelse med stortingsvalget 9. september, fra kl. 2300 og utover natten. Det var servering av kaker og kaffe og inngangspengene var 150 baht.

Vi har vært forskånet for direkte politikk i kirken. Jeg tror at den eller de som bestemte at det skulle holdes valgvake sympatiserer med et eller flere borgelige partier. Ifølge meningsmålinger var det jo stor sannsynlighet for borgelig valgseier på forhånd. Derfor ble det å møte opp på valgvaken det samme som å være med å feire et regjeringsskifte. For 4 år siden viste meningsmålinger at det lå an til rødgrønn sier. Da var det aldri snakk om å holde valgvake.

Kirken her i Pattaya har mange gode gjøremål og den har stor arbeidsbyrde. Kirken er en god samlingsplass for mange. Og den er samlende, særlig for oss fastboende.

Jeg er derfor sterkt kritisk til at det holdes valgvake. Den vil heller skape splid enn å være samlende. Og en må uvilkårlig spørre seg: Hva skal en valgvake tjene til?

Carsten Røisli, 72 år

(Thailands Tidende utgave 8/2013 – 1. oktober 2013)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)