[ annonse ]
1. juni 2016

Leserinnlegg: Fikk kjeft av norske kvinner

Skrevet av 
[ annonse ]

Jeg har nettopp avsluttet en tur til Pattaya. Og ja, jeg var der hovedsakelig for å feste og flørte med thaijentene i barene og på diskoene. Det som ventet meg fra mine kvinnelige bekjente da jeg kom hjem skremte meg. Jeg fortalte dem at jeg på slutten av ferien fant en fantastisk hyggelig og strålende pen jente på 20 år. Selv er jeg 47. De kalte meg både det ene og det andre.

På slutten av min 14 dagers tur var jeg med henne i 5 dager. Det var en fin tid, og hun fortalte også at hun hadde hatt det veldig fint sammen med meg. Jeg spurte henne om hun ikke syntes det var rart at hun var sammen med en mann på min alder, men thaiene er ikke så opptatt av alder. De er opptatt av at mannen er snill, hjelpsom og tar vare på kvinnen sin. Hun fortalte at jeg behandlet henne med verdighet, var snill og hjelpsom – noe som mangler hos mange thaimenn.

Jeg klarte ikke å overbevise mine kvinnelige bekjente i Norge om at de må sette seg litt inn i kulturen i Thailand før de uttaler seg om det jeg har gjort.

 

Mvh. F.N.

(© Thailands Tidende. Utgave 6/2016 – 1. juni 2016)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)