[ annonse ]
1. april 2017

Leserinnlegg: Ingen adresserapportering

Skrevet av 
[ annonse ]

Jeg leser med forbauselse artikkelen vedrørende rapportering av adresse. Ditt ansvar å melde adresse» fra 1. februar, red. anm.). Jeg trodde det var nok at man påfører adressen på kortet man leverer ved ankomst Thailand, slik jeg alltid har gjort.

 

Jeg ankom mitt hus i Hua Hin på 30-dagers «Visa on arrival». Etter 3–4 dager var jeg innom Immigration i Hua Hin for å sjekke om jeg måtte søke 60 ekstra dager der eller om jeg kunne gjøre dette i Buriram, hvor min kone bor. Det var helt ok å søke om ekstra tid i Buriram, var svaret jeg fikk. Ingen spørsmål om adressemelding eller noe slikt.

 

Etter 14 dager hos min frue i Buriram dro vi til Immigration der og ba om 60 dager ekstra. Etter 20 minutter var papirene i orden og jeg ble da selvsagt registrert med adresse hos min bedre halvdel. Ingen bot eller klage på overskridelse av noen 24-timers regel. Alle jeg traff både i Hua Hin og Buriram var særdeles hyggelige mennesker.

 

Jeg har derfor ikke noe å klage over, men skjønner ingen ting av dette. Jeg trodde det var samme regler hvor enn du kom i Thai, men der må jeg nok endre mitt syn.

Mvh. Kurt-Eirik Dishington Johnsen

(© Thailands Tidende. Utgave 4/2017 – 1. april  2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)