[ annonse ]
1. januar 2011

Orakelet svarer: Barn på ferie i Pattaya

Skrevet av 
[ annonse ]

 

- Jeg så et program fra Pattaya på tv, og føler at det ikke er stedet man drar med familien. Er du enig?

Hilsen Pål, Oslo.

Både ja og nei: Pattaya er stedet man ikke drar på bryllupsreise eller en romantisk ferie for to, men det er absolutt et alternativ for ferie med barn. Små, idylliske ferieøyer i Thailand kan bli dyre hvis man har med barn. Et lite lunsjmåltid kan koste 'flesk' på en fancy restaurant, mens man i Pattaya kan stikke innom kjøpesenteret og spise for noen hundrelapper. Og som man vet så kjeder barn livet av seg etter en time på stranden, uansett hvor hvit sanden er. Da har Pattaya alternativene, med haugevis av tilbud, 8 kjøpesentre, 10 kinosaler, lokale markeder og ulike attraksjoner. Og det er lett å komme seg rundt i byen for 10 baht pr person med bahtbuss.

Noen vil si at man ikke skal ta med seg tenåringsgutter til Pattaya, siden det er mange fristelser av den kvinnelige sorten her. Til det må man si at disse fristelsene finnes på alle feriesteder i Thailand, og fristelsene er kanskje verre andre steder, da de kan komme i mer skjulte former.

Ellers er det ikke bare guttebarna man skal passe godt på. Unge thailandske menn kan også være sjarmerende, og på de fleste turiststeder finnes det et antall av dem som lever av å sjarmere unge kvinner 'i alle aldre'. Du ser dem gjerne litt sent på ettermiddagen mens de løper rundt og viser seg frem på stranda og spiller volleyball og spøker med turistene.

Orakelet

(Thailands Tidende utgave 1/2011)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)