[ annonse ]
Western Union halverer gebyrene frem til 20. mai Illustrasjonsfoto: Paul Bischoff, Flickr
14. mai 2020

Western Union halverer gebyrene frem til 20. mai

Skrevet av 
[ annonse ]

Folk som pleier å bruke Western Union til å overfører penger til Thailand kan nå dra nytte av en halvering av gebyrene. Firmaets norske representant sier overfor oss at dette gjelder alle, så lenge de definerer sin arbeidsplass som en samfunnskritisk jobb.

 

Western Union har lansert en internasjonal kampanje hvor de halverer gebyrene på pengeoverføringer frem til 20. mai. 

 

Det står at dette er forbeholdt førstelinjearbeidere og samfunnskritiske yrker (frontline responders and essential workers).

 

Vi spurte rådgiver Christina Tellefsen i kommunikasjonsbyrået WergelandApenes, som håndterer kommunikasjonen for Western Union i Norge, om hvem dette egentlig gjelder.

 

– Vi har mange lesere som f.eks. jobber med fiske eller i oljeindustrien i Nordsjøen. Hvordan planlegger dere å verifisere at folk virkelig er «viktige arbeidere»?

[ annonser ]

– Det trengs ingen dokumentasjon eller verifikasjon, dette går på tillit til kundene. Dermed kan alle innenfor samfunnskritiske yrker, som også favner de som jobber med fisk eller olje i Nordsjøen, velge kategorien de indentifiserer seg mest med.

 

På websiden til Western Union kan man velge «Other essential worker» hvis man ikke passer inn i en av de andre kategoriene. Dermed kan man dra nytte av tilbudet. Kampanjekoden er «Thanks2020».

 

I en pressemelding fra WergelandApenes heter det blant annet:

Da verden stoppet opp, fortsatte frontlinjearbeidere og andre essensielle arbeidere å gjøre jobben sin. Mange av dem er internasjonale borgere som regelmessig sender penger hjem til sine kjære. En rabatt på pengeoverføringer er Western Unions måte å kunne gi litt anerkjennelse for det kritiske arbeidet disse heltene gjør (...)

 

Mange nordmenn og thaier i Norge bruker Western Union til pengeoverføringer til familie i Thailand. En annen populær tjeneste er Transferwise.

 

Da vi søkte på Google etter «transferwise» kom Western Union opp først. De har tydeligvis kjøpt dette søkeordet. Som nummer to kom den ekte Transferwise.

(© Thailands Tidende. 14. mai 2020)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)