[ annonse ]
Phuket lengter etter turister nå. Phuket lengter etter turister nå. Foto: Dag A. Ekeberg
5. mars 2021

TUI og Ving tilbyr thailandsturer fra desember

Skrevet av 
[ annonse ]

Fra 2. desember tilbyr TUI å sende norske pakketurister tilbake til Phuket. Ving kommer etter 19. desember.

 

Det har vært stor interesse for thailandsturer for vintersesongen 2021/22. Tidligere i vinter var det omtale i nordiske medier om interessen. I Jyllands-Posten ble det opplyst 27. januar at interessen for kommende vinter var seks ganger større enn normalt.

 

Vi har fulgt opp med TUI, og har nettopp fått beskjed om at også den norske avdelingen nå satser på Thailand.

 

– Vi har stor tro på at reiserestriksjonene vil justeres og at vi vil kunne reise også ut av Europa i 2021, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonssjef i TUI.

 

– Det har vært særdeles høy interesse for slike reiser under pandemien, opplyser de, og henviser til både Mexico og Thailand. I Mexico er det Cancun som er målet, for Thailand er det Krabi og Phuket.

[ annonser ]

 

Vi stilte henne et oppfølgende spørsmål:

– Vil de som bestiller nå få refundert alle utgifter hvis det viser seg at Thailand fortsatt krever noen form for karantene kommende desember måned? Eller er det kun reiserådene til norsk UD dere forholder dere til?

– Det er litt tidlig å si noe om hva som gjøres ved en eventuell karantene, eller andre regler som måtte komme. Vi forholder oss alltid til UDs reiseråd, men det er jo også en selvfølge at ferien kan gjennomføres av den reisende. Slike ting må vi se på når det nærmer seg, mye kan endre seg innen den tid. Vi skal være så fleksible som mulig.

 

Ving Reiser har første reise til Thailand 19. desember, nærmere bestemt fra Gardermoen til Phuket. Vi har ikke lykkes i å få noen kommentar fra dem angående tilbudet. Apollo Reiser, som et annet stor byrå, virker ikke å ha noen tilbud til Thailand ennå.

 

Vi har også vært i kontakt med Orkideekspressen, som i mange år har hatt Thailand som et hovedreisemål. Vi spurte daglig leder Ole Andreas Skjønhals:

 

Vi ser at TUI setter opp reiser til Phuket og Krabi fra kommende desember. Har dere noen tilbud til Thailand på programmet ennå, for neste sesong?

– Ikke foreløpig. Vi avventer situasjonen litt til det foreligger noe mer konkret i forhold til gjenåpning.

(© Thailands Tidende. 5. mars 2021)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)