[ annonse ]
1. mars 2018

Musikanter fortsetter å spille

Skrevet av 
[ annonse ]

De har underholdt på Jomtien Beach i ti år. Så bestemte City Hall at det ikke var lov, selv om politiet ikke har noe problemer med musikerne. 

 

10. februar hadde TTs nettavis følgende oppslag: «Musikanter uønsket på Jomtien Beach». Det dreide seg om NRK-veteran og musiker Arthur Sandberg, som sammen med ulike musikervenner i snart ti år har underholdt et par kvelder i uken i høysesongen på Jomtien Beach. Nå hadde de imidlertid fått besøke av folk fra City Hall, som ikke ville tillate musikk på offentlig sted.

Thailands Tidende fikk dette bekreftet fra rådmannens kontor i City Hall. De tillater levende musikk sporadisk eller ved spesielle anledninger, men ikke at folk opptrer fast, ble vi fortalt.

Vi tok kontakt med Sandberg igjen rett før denne utgaven skulle gå i trykken. Han sier at det virker som om de får fortsette:

– En av oss, helst vår venn Bob fra Holland, bruker å stikke innom politistasjonen på tur mot spillestedet for å forsikre seg om at det ikke kommer til å oppstå pinlige episoder. Politiet er bare positive, og nå ser det ut til at også City Hall-folkene holder seg unna. I hvert fall har vi ikke sett noen av dem de siste ukene.

Han fortsetter: – Jeg tror at thaiene har fått forståelsen av at dette er en sommerlig aktivitet som finnes overalt i Vesten. 

(© Thailands Tidende. Utgave 3/2018 – 1. mars 2018)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Town house Bangkok
( / Hus til salgs)

Town house Bangkok

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Thailand i Norge (kart)