[ annonse ]
Soi Post Office i Pattaya Soi Post Office i Pattaya Foto: Dag A. Ekeberg
1. desember 2018

Sailor Inn er blitt Høvdingen

Skrevet av 
[ annonse ]

Navnet Sailor Inn i Soi Post-office er nå en saga blott etter 22 år. Stedet heter nå Høvdingen Bar & Restaurant.

 

Ting skjer i Soi Postoffice. Høvdingen Bar & Restaurant, som lå ganske langt opp mot Second Road, er stengt og i ferd med å åpne som gogo-bar, mens Sailor Inn nede ved sjøen nå har fått navnet Høvdingen Bar & Restaurant. Det er eierne i Høvdingen som har gått inn og tatt over Sailor Inn, i tillegg til å skulle drive gogo-bar i de gamle lokalene til Høvdingen.

 

Uenighet mellom investorer

Thailands Tidende hadde i juli 2017 intervju med de to nordmennene – Kim Nikolaisen og Hans-Kristian Andresen – som kjøpte Sailor Inn fra Arve Lisland, som da hadde drevet det kjente spise-stedet med utleierom i 20 år. Det oppsto uenighet mellom disse to investorene, som havnet i rettssak mot hverandre. Det har vært Kim Nikolaisen som har drevet Sailor Inn den siste tiden, men han opplyser nå at han skal reise hjem til Norge i januar.

Hans-Kristian Andresen drev Pompoi Bar, som nå er stengt. Han har startet opp ny barvirksomhet i Pattaya.

Arve Lisland har startet opp ny virksomhet i nabogata, Soi Yamato, på et sted som heter Scandic Apartments & Restaurant. Det stedet ble omtalt i forrige utgave av Thailands Tidende.

 

[ annonser ]

Skal pusse opp

Den nye eieren av Sailor Inn – nå Høvdingen – er en thailandsk da-me med støtte fra sin norske ektemann. De ønsker ingen stor oppmerksomhet rundt kjøpet, men forteller at det vil bli oppussing så raskt som mulig, og at arbeidene på restaurant og kjøkken kan starte allerede før jul. Etterpå bli det oppussing av utleierommene.

(© Thailands Tidende. Utgave 12/2018 – 1. desember 2018)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Town house Bangkok
( / Hus til salgs)

Town house Bangkok

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Thailand i Norge (kart)