[ annonse ]
Kevin Gronlund (nr. to fra venstre) omgitt av sitt treningsteam, (fv.) Foon Bualert (assistant coach), Jay R. Crisologo (Head Coach) og Bank Thienngren (assistant coach) Kevin Gronlund (nr. to fra venstre) omgitt av sitt treningsteam, (fv.) Foon Bualert (assistant coach), Jay R. Crisologo (Head Coach) og Bank Thienngren (assistant coach) Foto: Privat
21. august 2019

Klart for ny boksekamp i Pattaya

Skrevet av 
[ annonse ]

«King» Kevin Gronlund stiller opp i bokseringen igjen, etter at han 30. juni vant sin første proffkamp – nettopp i Pattaya, med en heiagjeng av norske thailandsfarere.

 

21. september møter Kevin Gronlund erfarne Surachet Tongmala (30) fra Korat. Han går under navnet Fonluang, har bokset siden 2007 og har 19 proffkamper bak seg.

 

Kevin hadde som kjent sin proffdebut tidligere i sommer, og er 23 år gammel.

 

Fonluang

Surachet Tongmala er Kevins motstander. (Foto: privat)

 

[ annonser ]

Faren til Kevin, Rolf-Henry Grønlund, er tidligere bokser og nå støttespiller for sønnen. Han opplyser at alt nå endelig er fastlagt og at det er klart for kamp. Det hele skjer på Bone Club, som sist. Stevnet heter Evolution Fight Series 3.0 «Kingdom of Thrones».

 

Grønlund kunne rapportere om en stor kontingent av nordmenn som stilte opp som heiagjeng sist, og inviterer nå folk tilbake for en ny kamp. Det skjer i klassen super lettvekt over seks runder.

 

LES: Thai-norsk 23-åring med proffdebut i Pattaya

LES: Vant proffdebut, planlegger flere kamper i Pattaya

 

– Kevin har ligget i hardtrening i flere uker, og når kampen går så har han ti uker med trening på heltid bak seg. Det trengs for han møter en meget erfaren bokser som har en proffkarriere bak seg som har vart over mange år, og han har bokset mot flere boksere av verdensklasse.

 

Grønlund forteller at interessen for boksing er stor i Thailand, spesielt siden det er mange thaiboksere (muay thai) som ønsker å forsøke seg på vanlig boksing.

 

– Det er kun noen få evenementer der disse talentene kan få vist seg frem før de tar steget videre opp og blir ettertraktet av de virkelig store stevnene rundt om i verden. Det er derfor stor rift om å få bokse på et av de relativt få arrangementene i Thailand.

 

Kevins trener, JayR fra Lions Head Boxing i Bangkok har dette å si:

– Kevin's unearthed potential is overwhelming, once we unlock this he will realize soon enough how unique he is of a boxer.

 

Boxing in Pattaya

Slik er markedsføringen av boksestevnet.

(© Thailands Tidende. 21. august 2019)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Town house Bangkok
( / Hus til salgs)

Town house Bangkok

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Thailand i Norge (kart)